Dag 20

Wilmington, North Carolina, 10.16.2022

Det var en drøj morgen. Selvom jeg havde sovet fantastisk, i en fantastisk seng, så følte jeg mig radbrækket og med lidt hovedpine. Tror simpelthen jeg ikke havde drukket nok væske dagen før, for der var lunt i går. Og det var endnu varmere i dag. Godt 29 grader i Wilmington. Vi startede ud med at besøge et par haver, hvilket absolut var pengene værd, for vi skulle kun betale for at komme ind, det ene sted.

Vi startede ud med New Hanover County Arboretum, hvilket er gratis. Sørg dog for at kikke forbi deres hjemmeside, for at se om de har specielle events, som kræver tilmelding eller andet. Ellers er der fri adgang. Der er bl.a. en japansk have, de har en stor dam med karper og en masse spændende blomster. Man kan bruge sin smartphone til at scanne QR

koder, hvor man kan få info om de forskellige planter. Haven er ikke stor, men absolut et besøg værd.

Derefter kørte vi videre til Airline Gardens, hvilket er væsentlig større. Her koster det 9 dollars at komme ind, men så er der også rigtig meget at se. Vi var der godt en time og vi fik ikke set det hele. Det er et sted for hele familien, måske mest til småbørnsfamilien. Der var store kunstneriske harer placeret rundt i haven, som man kunne gå på jagt efter. Det var de små børn rigtig vilde med. Der var små skildpadder i de store søer og spændende fugle, som vi ikke umiddelbart kunne identificere.

Bagefter kørte vi ned til Wilmington Riverwalk, hvilket er en lang flodpromenade, hvor der ligger en masse hyggelige restauranter. Her spiste vi frokost ved Pilot House. Dejlig mad og der var også live musik. Vi kom desværre til at sidde lidt for tæt på, så det var svært at føre en samtale uden man skulle hæve stemmen synes jeg. Efter frokosten gik vi et smut

rundt og besøgte nogle butikker. De har rigtig mange fine originale butikker, hvor der sælges en masse lokalproducerede produkter. Der var også et indendørs marked, som var et besøg værd. Man kan se det nede fra promenaden.

Derefter vendte vi snuden hjemad, vi gjorde holdt for at fylde benzin på og få købt lidt ind. Nu står den på afslapning resten af dagen. I morgen kører jeg alene til Raleigh, for at besøge en veninde, imens min grandkusine bliver tilbage.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.