Dag 1

New York City, 09.27.2022

Så er min første hele dag overstået. Som hovedregel, så befinder jeg mig på mit hotelværelse mellem kl. 18.00 og frem til kl. 8 om morgenen siden jeg er alene afsted. Desuden holder jeg mig til gader, hvor der er masser af mennesker, så ingen små gyder eller baggårde for at være på den sikre side. Desuden regnede jeg med at jeg kunne bruge aftnerne på at skrive og efter en dag, hvor jeg har set en stor del af Manhattan.

Mit rejseselskab havde sørget for at jeg havde en voucher til Big Bus tours, hvor man hopper på en bus og så kan man hoppe af og på som man lyster. Jeg blev nu på bussen under hele turen, mest fordi jeg har planer om at besøge nogle af stederne senere på ugen. Dog fandt jeg hurtigt ud af at jeg elsker New York. Der er et eller andet ved det, som tiltaler mig,

anonymiteten over at jeg bare er en person blandt 8 millioner mennesker. Det er lidt ligesom at bo i Danmark, bare på mindre plads. Det siger ellers en del, for jeg er langt fra en by pige, men det er lige meget for der er så mange ting i New York som tiltaler mig. Alt fra den fantastiske mangfoldighed til arkitekturen. Det er her verdenen mødes. Uanset hvor man går, så hører man et utal af forskellige sprog og hvor man virkelig forstår, hvad der ligger i udtrykket 'the melting pot'.

Efter en dag fyldt med indtryk føler jeg at jeg har noget jeg kan bruge til min bog om Léontine og hendes liv, når hun slår sig ned i New York City i mere moderne tider.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.