Dag 4

Manhattan, New York, 09.30.2022

Fredag var dagen, hvor jeg gik ned til Central Park og the Met museum. Både for at se det som turist, men også fordi området spiller en stor rolle i en af mine kommende bøger. Jeg fik ikke set så meget af Central Park, da jeg var godt træt efter jeg havde tilbragt over to timer inde på museet.

Der er meget at se inde på museet lige fra mumier til samuraier og rustninger. Fik helt lyst til at se Nat på museet. Der er dog rigtig meget at se og jeg kan kun rumme en vis mængde kultur af gangen, så hvis jeg engang kommer tilbage til New York, så vil jeg absolut besøge stedet igen og forhåbentlig se mere af Central Park.

Om aftnen spiste jeg på restauranten, som er tilknyttet hotellet. Det er dyrt,

men portionerne er store og smager udmærket. Havde bestilt hummersuppe og laks. Hvis jeg kan afse pengene til det, så kunne det være jeg spiser der igen søndag aften og evt. mandag morgen inden jeg tager afsted.

Benjamin Steakhouse, som restauranten hedder er god men dyr. Dog synes jeg at belysningen er lige til den mørke side. Har i hvert fald svært ved at se ordentligt. Desuden taler tjenerne så lavt at det er svært at høre hvad de siger, men det kan også bare være mig, der er ved at blive døv.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.