Dag 2

Manhattan, New York, 09.28.2022

Dag 2 i USA. Jeg havde oprindelig planlagt at jeg vil leje en cykel og tage en tur downtown, men efter at have set hvordan trafikken er i New York, så har jeg besluttet at det var ikke noget jeg vil. Jeg tog hjemmefra ret tidligt og det var en kølig fornøjelse. Morgenerne er kølige og eftermiddagene dejlig, med høj sol og omkring de 20 grader.

Turen gik forbi Starbucks, hvor jeg købte en latte. Det var dejligt at have noget varmt mellem hænderne. Jeg havde planlagt at besøge Morgan Library & Museum, men de åbnede først kl. 10.30 og kl. var ikke engang 9, så jeg gik ned til Madison Square park. Det var lidt en skuffelse, da størstedelen af parken var spærret af, så det var begrænset hvad jeg kunne se der. Jeg fandt dog en bænk, hvor jeg lige kunne tage en pause inden jeg

tog turen tilbage.

Da jeg nåede Morgan Library og Museum, var der stadig over en halv time før de åbnede, så tog turen rundt i nabolaget og satte mig på bagtrappen til museet og ventede. Da jeg endelig blev lukket ind, blev jeg positiv overrasket. Rummene var flotte og jeg har aldrig set så mange gamle bøger samlet på et sted. Jeg kan kraftigt anbefale stedet. Efter jeg var færdig, smuttede jeg lige tilbage til hotelværelset, da jeg havde købt et par souvenirs. Bagefter smuttede jeg op til New York Public Library. Bygningen ser flot ud, men der var godt nok ikke meget at se indenfor, så jeg brugte ikke særlig lang tid derinde. I stedet smuttede jeg ud for at finde noget frokost og aftensmad, som jeg kunne tage med mig tilbage til hotellet.

Alt den vandren rundt betød at da klokken ramte 1, var jeg smadret, for at slappe af. Skulle være frisk til dag 3. Desværre var mit værelse igang med at blive gjort ren, så måtte vente lidt, før jeg kunne komme ind.

Dag 2 var en af de mere stille dage, men fik da set lidt.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.