Dag 18

Annapolis, Maryland, 10.14.2022

Vejret havde heldigvis klaret op da vi tog afsted lidt efter klokken 12. Turen gik i dag til Annapolis, hvor jeg fik købt lidt souvenirs til familien og vi besøgte det historiske museum for Annapolis, hvilket var spændende, der var ikke så meget, i hvert fald ikke hvis man sammenligner med f.eks. i Gettysburg, men det var en hyggelig lille museum. Bagefter gik vi en tur rundt nede ved havnen, vi var forbi marineskolen. Vi forsøgte at komme ind, men man skal kunne vise gyldigt ID og et dansk kørekort er IKKE nok. Jeg havde ikke taget mit pas med på turen, så det eneste jeg havde var mit kørekort. Vi var omkring the Statehouse, hvor staten vedtager dens love. Her skulle man også vise gyldigt ID, her godtog de mit danske kørekort, hvilket altid var noget, for det var godt nok en flot bygning.

På vejen hjem kørte vi over Chesapeake Bay Bridge for at hente krabber. Selvom jeg har fået krabber før, så havde jeg aldrig fået dem, hvor man selv skal tage kødet ud af skallen. Min fætter havde inviteret sin bror og hans kone samt min grandkusine, som jeg skulle bo hos resten af min tid af opholdet i staterne, så jeg tog med hende hjem bagefter.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.