Dag 17

Glenwood, Maryland, 10.13.2022

Dagen startede stille ud. Det styrtede ned udenfor, så der var ikke så meget at lave. Jeg fik dog skrevet nogle sider på min bog, hvilket var fantastisk. Imens forberedte min fætter og hans kone middag til om aftenen, hvor det meste af min amerikanske familie vil komme. Jeg så rigtig meget frem til det, men det er mærkelig, når man spørger om der er noget man kan hjælpe med, så er der intet. Så jeg sad simpelthen og hyggede mig i stuen med min tablet og musik i ørene.

Aftenen ankom og folk begyndte at ankomme. Det blev en rigtig hyggelig aftenen. Jeg var overrasket, hvor afslappet alting var. Der var ingen stress, eller man mærkede det i hvert fald ikke. Så jeg følte mig afslappet hele aftenen, normalt hvis jeg skal til familie komsammen eller selv skal stå for

det bliver jeg altid så stresset, fordi der foregår alt for meget på en gang, men ikke her, så det var bare rart. Jeg havde før jeg tog afsted bedt familien i Danmark om at sende billeder, som jeg kunne vise for familien. Jeg fik lavet et slidshow i løbet af eftermiddagen, som jeg så viste frem for familien her i USA. Jeg havde også taget gaver med hjemmefra. Jeg havde bestilt tre plakater fra dialægt med Danish Sayings. Det var et hit. Hver af mine to fætre fik en og så min grandkusine, som jeg bor hos i den sidste uge af mit ophold. Desuden fik de alle inklusiv resten af mine grandfætre og kusiner en magnet med noget dansk relateret. Så alt i alt en stille og rolig dag med en masse hygge.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.