Dag 12

Philadelphia, Pennsylvania, 10.08.2022

I dag gik jeg ud til The Franklin Institute, som bedst kan beskrives som en blanding mellem Elmuseet i Tange og Planetariet i København. The Franklin Institute er for børn og barnlige sjæle, hvor der er masser af forsøg, man kan lave. Det var udemærket, men synes nu at Elmuseet og Planetariet er bedre. Jeg sluttede besøget af med et smut inde i deres planetarium, men deres stole var ikke speciel gode at sidde i og man fik hurtigt ondt i nakken, da man ikke kunne læne stolen tilbage, når man skulle se op i loftet, hvor skærmen er.

Efter The Franklin Institute tog jeg hen til The Cheesecake Factory, som er et besøg værd. Jeg bestilte Four Cheese Pasta, da jeg havde fået det foreslået, da jeg nævnte at jeg vil besøge det og som navnet også siger, så

er der alverdens former for cheesecakes, som man kan prøve. Jeg tog nu den sukkerfrie med jordbær og den skuffede ikke.

Jeg gik også forbi Philadelphia's Magic Garden, men der var en masse mennesker og jeg havde heller ikke bestilt billet, så jeg tog turen tilbage til hotellet. Jeg har dog bestilt billet til Philadelphia's Magic Garden i morgen formiddag, så går turen tilbage. Området er kraftigt præget af at den ligger i nærheden af teatergaden og har en hvis charme over sig. Der var hyggeligt, hvor adskillige folk sad ude på fortovene og hyggede sig.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.