Dag 3

Manhattan, New York, 09.29.2022

Dag 3 i USA! Dagen, hvor jeg skulle møde en online veninde for første gang. Vi har skrevet sammen siden 2008/2009, så det var stort. Vi mødtes udenfor mit hotel og begav os ned til Harry Potter butikken. Vi er begge Harry Potter fans, så hvad var bedre end at fokusere på det. Hold da fast, hvor er det et magisk sted og hvis jeg havde haft en masse penge at gøre godt med og uanede mængder plads i kufferten, så havde jeg købt meget mere end jeg gjorde. Jeg købte en notesbog (dem der kender mig, ved at jeg nærmest samler på notesbøger) og en boks med Bertie Botts All Flavoured Beans. Vi købte også lidt forfrisninger. Jeg købte en Daily Prophet cupcake, som jeg stadig har til gode og en butterbeer is, hvilket fyldte så meget at jeg ikke var i stand til at spise min cupcake.

Bagefter gik vi tilbage til mit hotel, for at komme af med vores indkøb. På vejen tilbage fik jeg endelig købt postkort, da der pludselig dukkede en masse souvenir butikker op på 5th Avenue, hvor vi gik. Fik også købt en lille frihedsgudinde, som jeg kan tage med hjem.

Efter vi havde smidt vores pakkenelliker, tog vi op til Lagkagehuset. Min veninde købte et stykke smørrebrød, som ikke er ligesom det vi har i Danmark. Rugbrødet var en ordentlig skive. Selvom der er masser af dansk bagværk, så gør de tingene lidt anderledes herovre end i Danmark. For dem er det jo normalt, men en dansker som mig studser lidt over det.

Efter frokosten tog vi turen videre ned af 5th Avenue mod Sct. Patrick Cathedral. Jeg har en svaghed for de katolske katedraler og denne skuffede

heller ikke. Den er lysere end Notre Dame i Paris, men smuk på sin egen måde. Derefter smuttede vi over til Rockefeller Center, hvor vi sad og slappede lidt af før vi bevægede os over til Time's Square, hvor vi smuttede ind i m&m butikken. Der var godt nok mange ting, alt fra m&m til diverse merchandise. Absolut et besøg værd for børnefamilierne.

Vi spiste aftensmad inde i Olive's Garden, en italiensk restaurant. Jeg fik lasagne og flottede mig med tiramisu til dessert. Har holdt meget tilbage den seneste uge, hvad angik mad, så jeg kunne flotte mig lidt i dagens anledning. Da vi var færdig, var der stadig en time til stykket vi skulle ind og se vil begynde, så vi smuttede hen på en Starbucks og ventede der. Kl. 18.30 var vi henne ved Lyrics Theatre, hvor vi skulle ind og se Harry Potter and The Cursed Child. Selve stykket var ikke meget værd, men dens effekter var fantastiske og det eneste der tæller op. Selve handlingen var forvirrende og jeg følte lidt at den var forseret, men nu har jeg set den og så kan jeg krydse den af min bucketlist. Derefter var det tilbage til hotelværelset, så min veninde kunne hente sine ting og så var den dag ovre og vi skulle sige

farvel.

Det var absolut en af de bedste dage imens jeg har været her, nok fordi jeg havde en jeg kunne snakke med og opleve noget sammen med.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.