Ankomsten til New York

New York City, 09.26.2022

Som tidligere nævnt, så ankom jeg til JFK lufthaven, Flyet var godt en time forsinket, da flyet måtte lette senere end planlagt. Jeg var træt med træt på, da jeg ikke havde sovet særlig meget inden for de seneste 24 timer, så da jeg så køen ved paskontrollen, gad jeg ærlig talt ikke mere. Det kunne kun gå for langsomt. Heldigvis tog det ikke så lang tid at komme igennem. Man bliver stillet diverse spørgsmål vedrørende sin rejse, som bliver gentaget. Så skal man have taget et mugshot og have taget sine fingeraftryk og så får man et stempel i sit pas, når man er godkendt. Derefter var det jagten på sin kuffert, som ikke havde haft en lige så hård medfart som mig, den var ikke blevet modtaget med fløjlshandsker, men den var da stadig hel.

Derefter skulle jeg finde en taxi, der kunne fragte mig til Manhattan. Her begik jeg den første fejl, for jeg havde læst at der vil stå en masse i håb om at få dig som kunde og det er ikke alle, der har ret mel i posen. Jeg faldt i med begge ben og jeg måtte også betale prisen, som blev tre gange så dyr som jeg havde undersøgt på forhånd. Men jeg kom der sikkert frem og adskillige dollars fattigere.

Indtjekningen på hotellet foregik smertefrit og jeg var så glad, da jeg endelig kunne låse mig ind på mit hotelværelse og smide mig på sengen. Jeg kunne dog mærke at jeg var nødt til at finde noget mad, selvom jeg stadig led af luft i maven efter flymaden. Så jeg begav mig ud på gaden i jagten på føde. Jeg var ikke i humør til restauranter. Jeg forvildede mig ind i en asiatisk købmand, som ikke havde speciel meget jeg kunne bruge, bortset fra et par æbler. Jeg forstod ikke hvad kvinden bag kassen sagde, men æblerne var pakket ind i film, så tror hun sagde at jeg skulle huske at tage det af inden jeg spiste det. Derefter fandt jeg en foodtruck, hvor jeg købte en pretzel og en cola zero og så var jeg sat til aften og snacks til i dag, når jeg skal på eventyr. Jeg endte med at gå til ro godt halv ni og det var slutningen på en lang og trættende dag, men nu er jeg her og kan ikke vente med at se hvad New York har at byde på.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.