Dag 10

Philadelphia, Pennsylvania, 10.06.2022

I dag var jeg smut i det historiske hjørne. Jeg besøgte blandt andet Liberty Bell, som er gratis at komme ind og se og så besøgte jeg også National Constitution Center, hvor der er fokus på den amerikanske grundlov, især med fokus på de rettigheder som de sorte fik efter borgerkrigen og kvindernes rettighed til at stemme. Der var også en forestilling af en art, hvor det var en blanding af monolog og visuelle effekter gennem lyd, lys og billeder/film. Det var absolut værd at se og jeg kan kraftigt anbefale stedet. Jeg havde bestilt et tre turs citypas, hvor dette sted var på listen.

Bagefter gik jeg ned til museet for den amerikanske revolution. Hvor man får historien bag grunden til revolutionen, hvad der skete under og hvad der skete bagefter. Dette sted er også på listen over steder man kan

besøge, hvis man har et citypas. Museet er stort og der er en del at se, så hvis man vil have det hele med, skal man afse mere end en time af til det, som jeg brugte derinde.

Der er rigtig meget at se i det område. Der er både et afro-amerikansk museum, jødisk muserum og mange andre steder, som man kan besøge. Nu havde jeg specifikt valgt de tre steder, som jeg besøgte, da min interesse er specifikt omkring blandt andet den amerikanske uafhængighed og borgerkrigen. Og det kræver i hvert fald mere en en dag at udforske det område af byen.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.