Dag 8

Philadelphia, Pennsylvania, 10.04.2022

Alt den regn er ved at gå mig på nerverne. Jeg har ikke ligefrem taget gummistøvler med og mine sko bliver hurtigt våde, især når man kommer til at træde i de mange uundgåelige vandpytter, som ligger overalt i Philadelphia. Indtil videre har jeg ikke været så langt omkring, mest fordi vejret ikke rigtig lægger op til at gå på opdagelse. Jeg har dog været ovre ved City Hall. Bygningen er flot, men man kan godt se at mange hjemløse holder til der om natten og når vejret er som det er i dag. Jeg var også et smut forbi Macy's, men jeg er ikke den store shopping pige, hverken i Danmark eller herovre. Jeg har godt nok overvejet om jeg skulle have fat i en ekstra trøje, for det er noget køligt på hotelværelserne og jeg kan ikke finde ud af at skrue op for varmen.

Mit badeværelse trænger til en autoriseret VVS mand, for bruseren har udelukkende koldt vand og hanen på håndvasken har kun varmt vand, så det var en kold fornøjelse i morges, da jeg skulle i bad. Hvis man skal sammenligne hotellet tilbage i New York med dette i Philadelphia, så er det i NY væsentlig bedre, selvom det også var lidt småkoldt, men i det mindste kunne man ikke høre airconditionen, det kan man i hvert fald her.

Lige nu sidder jeg ved skrivebordet på mit værelse og kikker ud på det våde vejr og håber på at det vil holde op med at regne, så jeg i det mindste kan gå ud og købe forsyninger til senere. Desuden har jeg været ved at booke billet til Philadelphia akvariet, det var også et være bøvl, men det lykkedes til sidst. Så der skal jeg ud i morgen formiddag. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været i akvariet, så det ser jeg frem til. Torsdag regner jeg med at vejret er blevet væsentlig bedre, de lover sol, så fingrene krydset. Der regnede jeg med at jeg skulle rundt til nogle af de historiske steder, der ligger indenfor en halvtimes gå afstand fra hotellet. Fredag regnede jeg med at slå to fluer med et smæk og se både deres zoologisk have og

kunstmuseum, som ligger næsten lige ved siden af hinanden. Så må vi se hvad weekenden bringer om jeg bare ender med at husere på hotellet igen og lader op til køreturen mandag, hvor jeg kører ned til min fætter.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.