Afrejsen

Billund, Danmark, 09.26.2022

Det startede tidligt, eller meget sent alt efter hvordan man ser på det. Jeg kørte hjemmefra lidt i halv to om natten, da jeg skal omkring min søster, som holder gang i bilen imens jeg er væk. Desuden skulle min søster køre mig til Billund, så vi var tidligt på færde.

Jeg har aldrig været ombord i et fly før, så der var lige et par ting man skulle have styr på, såsom at tjekke sin baggage ind, men til sidst kunne jeg se min kuffert rulle afsted og så måtte jeg bare håbe at den vil dukke op i New York.

Jeg fløj fra Billund til Frankfurt og derfra videre til JFK lufthavnen. Efter mine første ture i fly, kan jeg nu sige at det ikke er min yndlings form for transport. Sæderne er dårlig, ingen plads til benene og min ryg begyndte at gøre ondt efter fire timer i luften. Derudover blev jeg lidt luftsyge, når der var turbulens og min mave kunne ikke håndtere maden ombord på flyet, så alt i alt var min første tur ikke noget at råbe hurra for. Og så var der selvfølgelig den næsten en time lange kø i paskontrollen. Jeg er bare ikke typen, der elsker alt hurlumhejet omkring det at komme frem og tilbage til en destination.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.