Dag 13

Philadelphia, Pennsylvania, 10.09.2022

Sidste hele dag i Philadelphia, før turen går videre sydpå, hvor jeg de sidste to uger skal bo hos familie. Det bliver dejligt at få lidt socialt indover igen. Selvom jeg godt kan lide at rejse selv, så kan man godt føle sig en smule ensom efter et stykke tid.

I dag er en stille dag. Jeg havde bestilt en billet til Philadelphia's Magic Garden, som er et sted, hvor man har beklædt alle overflader med mosaik. Det er absolut anderledes og man går på, under og ved siden af mosaik. Hvis man er til mere moderne kunst, så er det absolut et besøg værd. Husk at bestille billetter online, da de kun lukker et bestemt antal ind ad gangen, så hvis man ikke vil risikere at vente i timevis, så bestil i det mindste dagen

før.

Nu slapper jeg af efter en uge fyldt med oplevelser, nu må vi se hvad den næste uge vil bringe, der kommer mere familie samværd indover, da jeg skal bo hos min fætter frem til lørdag, hvorefter jeg kører til North Carolina, hvor jeg vil være nogle dage før jeg vender tilbage til Maryland resten af tiden inden jeg vender tilbage til Danmark.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.