Dag 7

Philadelphia, Pennsylvania, 10.03.2022

Jeg ved ikke hvad jeg tænkte, da jeg besluttede mig for at køre rundt i USA, men nu er gjort. Efter jeg havde tjekket ud fra mit hotel i New York, blev jeg kørt til JFK, hvor jeg skulle hente en bil, som jeg skal køre rundt i resten af mit ophold i staterne.

Jeg er egentlig ikke specielt glad for at køre og især ikke længere distancer, men det er noget jeg må leve med. En ting er de lange distancer, noget andet er de gale amerikanere, som er på vejene og så er der deres biler. Jeg havde aldrig kørt med automat gear før i dag, så det var noget jeg skulle vende mig til. Det var mest det med at bremse, som var besværligt, for man skal ikke bare lige træde pedalen i bund, især ikke hvis der kører en bil bagved en. Men jeg tror jeg fandt ud af det, det blev i hvert fald bedre.


Nu slapper jeg af og så må jeg se hvad jeg kan finde på i morgen. Jeg skal dog over og flytte bilen, da jeg kun kan holde parkeret i 24 timer af gangen, men regner med jeg bare kan køre ud og så rundt og ind igen og så parkere igen. Jeg regnede ikke med jeg skulle ud og køre i morgen, men vente til onsdag med en længere tur og så holde mig tæt til hotellet i morgen. Evt. gå lidt på eventyr op til City Hall, som er en smuk bygning for enden af gade.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.