BBQ

Maslul in de tuin van Fina, 01.10.2018

Christina is een vrijwilliger bij ons en zij ging ons binnenkort verlaten omdat zij met haar vriend ging trouwen in Engeland waar ze vandaan kwam. Ze wou als afscheid een BBQ organiseren samen met haar vriend in de achtertuin van Fina onze buurvrouw. Het was een hele organisatie omdat er boodschappen gedaan moesten worden en alles klaar gemaakt moest worden. We kregen budget van Aleh zodat we de boodschappen konden financieren. bijna twintig vrijwilligers van Aleh waren aanwezig en veel hielpen met de voorbereiding van het versieren van de tuin en het eten klaarmaken.
Christina had allemaal lekkere gerechten gemaakt en alles tot in de puntjes geregeld!

De tuin zag er heel gezellig uit met versiering, lichtjes en een muziekjes. Langzaam kwam iedereen binnen druppelen en de BBQ werd aangestoken. We hadden heel veel lekkere dingen en iedereen at tot ze vol zaten. Alvaro een andere vrijwilliger had een gitaar meegenomen en samen zongen we liedjes als afsluiting. Het was een onwijs gezellige avond en iedereen hielp een handje om alles weer op te ruimen.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.