Happy Holi

Pokhara, 03/20/2019

Gister zijn Yannick en ik naar de Tal Barahi Temple geweest. Een Hindoeïstische tempel in het Phewa lake. We zijn dus met een bootje heen gegaan en ook weer met het bootje terug. Het was wel een mooie tempel, maar we hadden het gewoon snel gezien. De rest van deze dag stond in het teken van de conferentie en sollicitatie gesprekken voor de wpo. We zijn een heel stuk opgeschoten met de conferentie. Die begin april plaats vindt. Voor Yannick had ik deze middag dus weinig aandacht, maar dat vond hij niet erg zei hij.


We waren al weer ruim voor de wekker wakker en hebben rustig ontbeten. Na het ontbijt had ik met Raju bij Karma Flights afgesproken voor de t-shirts. Ik heb daar even op hem moeten wachten, in die tijd kwam er al een meisje op me af en vroeg of ze me mocht besmeuren met gekleurd poeder. Dat mocht van mij en heel voorzichtig maakte ze rode en roze strepen op mijn gezicht. Toen kwam Raju met de shirts, die ik uitdeelde aan de mensen bij Prems huis. Om 11 uur zouden we een elkaar bij Karma Flights ontmoeten, toen wij daar aankwamen was er echter niemand. Wij wilden niet langer wachten en gingen zelf op pad. Al snel zaten we van top tot teen onder de gekleurde poeder. Ik ben nog nooit in mijn leven door zoveel vreemdelingen aangeraakt. Het was één groot feest in de straten van Pokhara, overal muziek en lachende mensen. Op een enkeling na, die dan ook niet besmeurd wilden worden.. Dat mocht de pret niet drukken en dat deed het ook totaal niet. Toen we even terug waren bij het huis hebben we wat bier en Malibu cola

opgehaald. Vervolgens gingen we verder. Toen we uiteindelijk de groep tegen kwamen met wie we oorspronkelijk zouden vertrekken zijn we even met hen meegelopen tot het voor ons tijd was om te lunchen. De rest van de groep ging verder, wat ik ook prima vond, want ik kon me prima vermaken met Yannick, Nynke en Emma. Uiteindelijk eindigende we een beetje in het Freedom café, waar we nog even hebben gedanst. Vlak voor dat we terug naar huis wilden hebben we nog een verfrissende duik genomen in het meer. Er waren enkelen die ons voor waren gegaan en ook zeep bij zich hadden. Ik denk dat er ongeveer 10 man in het water stond inclusief wij vier. Het water was echt lekker qua temperatuur en ik ben ook al best goed schoon geworden in het meer. Toen zijn we nat terug gelopen naar huis, wat nog geen 5 minuten verderop was. Daar heb ik lekker een douche genomen. Na het douchen en wassen van onze kleren zijn we gaan eten. Het was echt een super leuke feestelijke dag. Iedereen was vrolijk en opgewekt. Dit had ik zeker niet willen missen. Ik ben ook zo blij dat Yannick erbij was, dit had ik toch nooit uit kunnen leggen. Net als in deze blog.. het is gewoon moeilijk te omschrijven hoe het precies was, maar het was in elk geval super leuk.

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.