Emma

Pokhara

In eerder hoofdstukken ging het al even over Emma. Inmiddels heeft ze haar eigen hoofdstuk verdiend! Voordat we vertrokken naar Nepal kregen we al via Prem te horen over Emma. Op deze manier hebben we ook wat contactgegevens gekregen. Nynke heeft contact met haar gelegd, waardoor ik het niet meer nodig vond om dezelfde vragen weer te stellen. Achteraf wel stom, want ik heb me dus nooit van mijn sociale kant laten zien. Nynke speelde ook alle informatie door, dus het was niet in me opgekomen.

Vlak nadat we Prem hadden ontmoet, kwam Emma dus terug van haar stagedag. Donker blonde/ rostige vlecht in de haar en van die babyhaartjes die er uitsprongen. Ze doet de opleiding tot sportdocent en geeft hier dus op twee verschillende scholen sport. Ze was dan ook sportief gekleed. Met een licht Brabants accent stelde ze zichzelf vriendelijk voor.

Gelijk begon ze razend enthousiast te vertellen over haar tijd hier. Zij is er op dit moment al ruim 3 weken en heeft dus al het één en ander beleefd.

Emma is ook 22 jaar. Ik heb d'r net even gevraagd, maar ze is jarig op 12 oktober. Zo als ik hierboven al zei heeft ze dus donker blond haar. Ze heeft blauwe ogen en een gezicht vol kleine sproetjes. Ik vind dat ze een heel open en vriendelijk gezicht heeft en tot nu toe klopt dat ook met hoe ze zich gedraagt. Thuis doet ze veel aan volleybal en uitgaan of eigenlijk vooral veel dingen met vrienden ondernemen. Ze werkt net als Nynke ook in het Horeca. Ze werkt bij Sizzling in Eindhoven. Als ze dat allemaal niet doet kijkt ze graag naar Netflix. Ze woont in Eindhoven op kamer. Ze verteld regelmatig over haar huisgenootjes en vrienden. In het weekend gaat ze regelmatig terug naar Breda, waar haar vader woont. Emma is op jonge leeftijd haar moeder verloren. Haar vader is opnieuw getrouwd, met een aardige vrouw. Deze vrouw heeft in haar jongere jaren veel door Azië gereisd, wat maakt dat Emma veel gerechten hier lust. Emma stimuleert mij om meer te proberen. Ze is hier al een tijdje en kan dus ook goed vertellen wat pittig is en wat niet. Ook weet ze van veel gerechten wat er in zit, wat mij ook weer geruststelt om iets te proberen.

Emma is een echte Nederlander hier, thuis valt dat wel mee zegt ze zelf. Ze heeft me geleerd om niet met de eerste prijs akkoord te gaan die iemand noemt. Nepalese kennen een Nepalese prijs en toeristen prijs. Wij zijn geen van beide en willen daar dus graag tussen in. Ook neemt ze graag op straat en in de winkels kortingsbonnen aan. Door haar gaat Nepal mij minder kosten, Bedankt Emma!

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.