Papierwinkel

Marknesse

Het is een tijdje geleden sinds mijn laatste update. Er is veel geregeld in die tijd. Zo hebben Nynke en ik onze tickets geboekt op 19 november. En we zijn 11 december helemaal naar Amsterdam geweest om ons visum aan te vragen. Dit kon volgens Bert ook heel gemakkelijk in Kathmandu, maar Nynke en ik wilden toch gewoon alles vooraf regelen. Dus we moesten wel een dagje spijbelen om het voor het nieuwe jaar te regelen.

Nynke was al heel op tijd met het halen van de vaccinaties. Bij mij ligt dat anders, omdat ik bang ben. Ik hou niet van prikken en zou ze het liefste helemaal niet halen. Toch zag ik de noodzaak en ben op 27 november mijn prikken gaan halen. Ik moet zelf weer terug.. Op 8 januari krijg ik nog keer hepatitis A en B. Als ik terug ben uit Nepal nog één keer en dan hoef ik ze de rest van mijn leven nooit meer!

Op 30 november moesten alle formulieren van school ingevuld en ingeleverd zijn. Ik ben speciaal na stage naar Zwolle gereden om alles in te leveren.. Zegt Ria: 'Dat had ook wel maandag gekund hoor, aangezien de bespreking is verplaatst.' Mooi is dat, maar alles is in elk geval ingeleverd dus nu wachten op mijn GO.

Helaas kreeg ik een mail van onze opleidingsmanager. Ik bezit niet alle punten van voltijd 1 en 2. Ik mail gelijk terug, dat ik nog wacht op de viering en als ik die punten heb kan ik de compensatie aanvragen voor rekenen die ik niet had gehaald. Toen bedacht ik me om toch even langs haar kantoor te gaan. Daar kwam ik er achter dat ik helemaal niet op viering wacht maar op een andere module over de cultuurkaart. Ik snapte er niets meer van want de cultuurkaart had ik netjes ingeleverd. Ik mailde de desbetreffende docent, die antwoordde natuurlijk niet. Dus ging die week daarop naar de docent toe. Hij vroeg niets, helemaal niets. Hij gaf mij gewoon zonder verdere uitleg het missende studiepunt. Dus ik kon gelijk mijn compensatie aanvragen. En zo had ik op 10 december al mijn studiepunten binnen!

Nynke en ik hebben ook contact gehad met Prem. Wij moesten een handtekening van hem en de school, maar ook nog andere papierwerk regelen. Ook hebben wij onze huisvesting geregeld. Wij wilden namelijk dol graag 'The Rooftop Bungalow'. We hadden een filmpje gezien van Caja, hoe het eruit zag. Echt zo mooi een rond kamertje op het dak van het questhouse, met een eigen badkamer. Ik vond het zo leuk eruit zien en aangezien er maar twee van die kamertjes zijn moesten Nynke en ik even fixen dat wij die zouden krijgen. Dat is gelukt. Prem heeft ons de kamertjes toegezegd. Zo leuk!!

Dus tickets: check, visum: check, huisvesting: check, papierwinkel van school: check. Volgens mij is het nu koffer inpakken en gaan!

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.