Meneer Bart

Pokhara

IEL IEL IEL!!! Sluit ik net de deur van mijn badkamer zit er opeens een kakkerlak op het kozijn... Na mijn hartverzakking moest ik iets doen. Ik heb gehoord dat je ze niet dood mag slaan, omdat ze dan eitje achterlaten en dan heb je er binnenkort 1000. Wat dan wel?? Denk, maar hou ook dat ding in de gaten.. "How to fill a cockroach?" "Hoe dood je een kakkerlak?" "Kakkerlak doden" Niets nuttigs, want internet denkt dat ik het eko wil oplossen.. Nee hij moet gewoon dood. Nu. Deet daar houden muggen niet van, misschien ook kakkerlakken niet. Na 10x sprayen zat meneer gewoon nog te chillen op het kozijn. Het was wel glad geworden voor hem, want hij had moeite met grip houden. Tot hij viel. En snel achter een vuile sok kroop. Ik was blij want nu kon ik hem dood maken zonder ik hem hoefde te zien. En die ene sok verbrand ik wel! Eerst dus mijn andere wasgoed weghalen, anders moet ik alles verbranden. Met het weghalen besloot Bart (de naam die ik hem gaf) ook te verplaatsen. In de richting van het bed en als hij er onder kruipt krijg ik hem nooit weer. Denk snel. Slipper uit. PATS! Er klonk een soort oergeluid, niet van Bart, maar van mij. Pure gruwel. Oke maar nu ligt die slipper daar en ik sta hier op het bed te shaken van angst. Dood is ie, maar nu nog weg.. Op internet had ik gelezen dat als je hem dood slaat je goed moet opruimen, anders blijven er eitjes en heb je er binnen kort veel meer. Dus opruimen. Wc papier mag hier niet door de wc dus dat lost niets op. Ik heb het gewoon in de prullenbak gedaan en deze samen met de slipper naar buiten gegooid, dat vind ik morgen wel weer. Nu hopen dat ze niet met z'n tweeën komen net als spinnen.. Slaap lekker? I hope so..

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.