Beestjes

Pokhara, 05/07/2019

24 dagen geleden had ik een bloedzuiger aan mijn voet, die Jack Henry voor mij door de wc heeft gespoeld. Toen ik vanmorgen op de wc zat was ik gelijk wakker. Na het plassen zag ik tussen mijn benen door iets zwarts in de pot. Het was de bloedzuiger! 24 dagen later!! Hij was terug voor revanche, gelukkig zag ik hem op tijd, voor hij zich op een heel onplezierige plek kon vestigen. Na een on elegante sprong van het toilet. Probeerde ik hem weer door te spoelen. Inmiddels was hij natuurlijk getraind tegen alle stromingen, want weg ging die niet. Ook niet toen ik hem een flinke straal gaf met het kontsproeiertje. Nope meneer kroop gewoon de pot uit. In paniek heb ik mijn muggenspray gepakt en hem een douchebeurt gegeven met gif. Daar werd ie erg rustig van. Toen hem ik hem een dikke klodder handalcohol gegeven. Waardoor hij hele maar ‘begraven’ was. Toen hij niet bewoog ben ik gaan ontbijten. Daar was Prem om mijn verhaal aan te horen. Hij is toen naar boven gegaan met een papiertje en heeft hem 5 minuten later buiten verbrand. Helemaal top, die komt niet meer terug!

De blog heet niet voor niets beestjes, want ja dit was niet het enige van deze dag. De dag op stage was normaal en toen we ’s avonds hadden gegeten en ons klaar maakte voor bed, hoorde ik Emma gillen. Dit is het geluid van een kakkerlak, want daar houdt Emma niet zo van. En inderdaad toen Nynke en ik bij haar stonden was daar een kakkerlak ter grote van mijn duim.. De beesten worden met de week groter, het regenseizoen is begonnen en het is erg warm. Toen deze kakkerlak gedood was, ging ik naar bed. Voor dat ik naar bed ga, ga ik altijd nog even naar de wc. Toen ik daar rustig de laatste dingen aan het bekijken was op mijn telefoon, vloog er opeens iets naar binnen. Een groot zwart gevaarte. Met een sprong en bijbehorende gil stond ik op eens weer in de slaapkamer. Emma kwam er al snel aan, want die had mij gehoord. Toen ik keek in de badkamer zag ik dat het een behoorlijk grote tor was. Toen Emma ook wilde kijken kwam de tor uit de badkamer, mijn slaapkamer in. Ik had er helemaal genoeg van.. Ik heb snel mijn tandenborstel en laken gepakt en heb de nacht bij Nynke in bed doorgebracht.

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.