Eerste nachtje

Dublin, 22.08.2016

Ik verwacht dat ik vast geslapen heb vannacht want ik heb Izabel niet eens naar bed horen gaan gisterenavond. Nadat ik op ben gestaan en ontbeten had zijn Izabel en ik eerste de vogel die in onze kamer gevolgen was er gaan lokken. Nadat dat gelukt is door het raam in de woonkamer open te zetten is het vogeltje gelukkig naar buiten gevlogen. Izabel en ik zijn samen naar de stad gelopen, wat fijn was zodat ik de route nog een keer kon lopen. Het is geen moeilijke route, maar de eerste keer krijg je zo veel te zien dat je niet alles ineens kan opnemen in je hoofd.
Izabel heeft me ook haar school laten zien waar ze Engelse lessen volgt. Ook als er iets was, kon ik daar naar toe komen (ik had mijn mobiel namelijk niet bij me omdat die leeg was). Zij ging op school nog wat huiswerk maken waardoor ik verder door de stad kon lopen. Ik heb een klein rondje gelopen, wat foto's gemaakt en alvast een buskaart en simkaart gekocht.
Eenmaal thuis heb ik geluncht en 's middags hebben Lucas en ik de fiets die in de tuin stond naar de fietsenmaker gebracht. Met die fiets wil ik namelijk naar stage toe. De stage ligt zo'n vijf kilometer richting het oosten vanuit thuis gezien, het ligt in Dublin 4.
Dadelijk ga ik vast de weg verkennen naar de bushalte want morgen moet ik me op 10.00 uur melden op stage. Ik kijk er erg naar uit om te gaan beginnen.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.