Verjaardag op stage

Rathmines, Dublin, 12.09.2016

Vandaag op stage was het feest! Een van de ladies was jarig, dus dat moest gevierd worden. De tafel was sierlijk gedekt en de deuren van de woonkamer waren opgezet naar de eetkamer zodat er twee tafels achter elkaar konden staan, want er zouden dertien dames op het feest komen. Om 14.45 uur kwamen de eerste dames al binnen en om 15.00 uur begon het feest echt. De feestjes binnen St. Mary's Centre bestaan vooral uit eten. Eerst kreeg iedereen sinasappel drinken en stonden er kleine muffins, brouwnies en gebakjes op tafel. Daarna konden de dames kiezen welke sandwish ze wilde eten: kaas, tonijn of ham met een kopje thee. Toen dat nog maar net op was, was het tijd voor de worstjes met frietjes en als laatste kreeg iedereen nog een stuk verjaardstaart toe. Dat was allemaal in minder dan 1,5 uur op gegeten! De dame had haar dag van haar leven en had erg genoten, daar gaat het toch ook om?
Eenmaal weer thuis heb ik 's avonds ons nieuwe huisgenootje ontmoet. Haar naam is Mara en ze is (ook) van Braziliaanse afkomst.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.