The Rolling Donut

Citycentre, Dublin, 18.09.2016

Vanmorgen had ik eerst huiswerk gemaakt in Starbucks, heerlijk onder het genot van een kopje munt thee. Daar ben ik na de lunch naar de stad gefietst omdat ik afgesproken had om met Ina en Annika te winkelen. 's Middags hadden we even een pauze gehouden bij 'The Rolling Donut' waar Annika nog met drie Duitse meisjes had afgesproken, gewoon omdat ze ook in de stad waren en het altijd goed is om nieuwe mensen te ontmoeten.
The Rolling Donut is zó lekker. Het is een bedrijf dat sinds 1978 de lekkerste donuts verkoopt van heel Dublin, denk ik. Er waren super veel smaken waaruit gekozen kon worden zoals pistachio salted caramel, lemon curd, victorian raspberry, banoffee pie, the dub, baileys bliss en dat is nog niet eens de helft van het menu!!! Ik heb een strippenkaart, dus als iedereen langs komt heb ik fijn een donut gratis :)

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.