P. Mac's pub

Dublin 2, 19.10.2016

Vanmorgen op stage hadden we weer een training. De training ging over de uitdaging van het gedrag van iemand. Het was vooral gericht op dementerende ouderen, maar doordat ons team er niet mee te maken heeft, paste de instructrice de training aan naar gedragsproblematieken. Hierdoor werd de training zinvoller voor ons team, want het was erg leerzaam.
's Avonds had ik afgesproken met de Duitse meiden in een pub die P. Mac's heet (30 Stephen Lower Street). Pia, Cathrin, Lucie (van de Rolling Donut), Ina en Bianca en nog een nieuw Duits meisje Charlotte waren er. Het was een gezellige avond, we hadden lekker wat gedronken en twee spelletjes gedaan. Vooraan bij de entree stond een kast met gezelschapspelletjes. Het eerste spel was een soort van Triviant, wat erg moeilijk was, dus na het kort gespeeld te hebben zijn we gestopt. Later op de avond hadden we nog Jenga gedaan.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.