Eindelijk op de fiets!

Merrionroad, Dublin 4, 30.08.2016

Gisterenavond had ik de route voor de fiets alvast uitgestippeld op naar stage te gaan. Ik kon niet wachten om eindelijk met de fiets te gaan, met de bus duurde het soms erg lang en je werd er niet bepaald wakker van.
Google Maps zei dat het zo'n 5 km fietsen was en dat ik er 20 minuten over zou doen. Dus om 7.00 uur ben ik op de fiets gestapt, maar niet zoals ik in Nederland zou doen, maar met helm op en veiligheidsjasje aan. Mijn collega's hadden me namelijk verteld dat dat het beste is voor je eigen veiligheid. Het was even wennen om aan de linkerkant van de weg te fietsen en te anticiperen in het verkeer. Er zijn wel fietspaden, maar er zijn geen inhammen voor de bus om te stoppen, hierdoor stoppen ze aan de linkerkant van de weg en moet je er als fietser omheen. Zolang je goed uitkijkt is er niets aan de hand. De fiets geeft me meer vrijheid, want anders moest ik steeds overal met de bus/te voet naar toe.
Op stage had ik een gesprek gehad met Jay, mijn baas, over welke competenties ik allemaal daar kan behalen. Ik ga een schema maken zodat elke collega weet waaraan ik ga/moet werken.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.