Meeting @ The Grand Social

35 Lr Liffey Street, Dublin, 01.09.2016

Vanmorgen op stage was alles goed gegaan. Met de fiets ben ik weer naar huis gekomen en gelukkig was het droog weer, want het zag er een beetje dreigend uit vanmorgen. Nadat ik thuis gegeten had wilde ik naar de openbare bibiotheek gaan. Helaas was de studieruimte al helemaal vol, dus ben ik verder gelopen (15 min) naar Caffee Nero (Camden Street Lower). Een gezellige koffiebar met gratis Wifi en voldoende plaats om te zitten en lekkere koffie te drinken. Daar heb ik een start gemaakt aan mijn huiswerk en uitgezocht wat ik allemaal moet doen. Ook heb ik vast vragen opgesteld die ik aan mijn leraar Martijn kan stellen als we morgen gaan Skyen.
's Avonds had ik even met Karlijn geskypet en daarna ben ik naar The Grand Social (pub) gegaan voor een meeting. Ik had namelijk van David, degene die mijn stageplaats gevonden heeft, een mailtje gekregen dat er een meeting was voor alle mensen die stagelopen. Eenmaal bij The Grand Social aangekomen stond er buiten al een groepje jongeren en David te wachten (herkenbaar aan zijn keycord). Hij heeft me geïntroduceerd aan de rest van de stagelopers. Er waren ongeveer zeven jongens en meisjes uit Duitsland, twee jongens uit Nederland en één jongen uit Italië. We hadden eerst een spel gedaan, namelijk wie zo snel mogelijk een cracker op kon eten. Een jongen uit Nederland heeft gewonnen en verdiende twee pintjes. Daarna hebben we gewoon gekletst. Ik had al snel contact met twee Duitse meisjes; Ina en Bianca. We hebben onze mobiele nummers uitgewisseld en afgesproken dat we dit weekend op zaterdag iets leuks gaan doen. Misschien gaan de andere twee meisjes Julia en Anika ook mee.
Ik ben erg blij dat ik naar de meeting ben gegaan, want toen ik het mailtje kreeg wist ik nog niet zeker of ik wel durfde te gaan.
Maar nu ik weer nieuwe mensen ontmoet heb, is het fijn dat ik toch gegaan ben.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.