Izabels verjaardag

Xico, 05.09.2016

Vanmorgen ging om 6.50 uur de wekker weer en om 7.10 uur zat ik op de fiets naar stage. Het was erg warm vandaag en ik baalde dat ik geen korte broek aan gedaan had. Gelukkig had ik geen last van spierpijn na de hiketoch van gisteren!
Vanmorgen op stage was alles goed gegaan. Om 14.15 uur had ik een Skype afspraak met mijn supervisor van school. Ik had gevraagd aan de receptie waar ik kon zitten met mijn laptop en helaas was dat naast de receptie en niet in een kantoortje omdat de Wifi erg slecht is. De Skype afspraak was goed gegaan ondanks dat er veel geluid was van buitenaf zoals mensen die steeds binnen kwamen lopen of iets bij de receptie moesten doen. De volgende keer ga ik vanuit een andere plaats Skypen omdat we dieper op onderwerpen in gaan en het dan niet prettig is als ik in een open ruimte zit. Na het Skype gesprek had ik meteen alles uitgewerkt zoals de notulen en mijn reflectieverslag.
's Avonds na stage zijn we met de huisgenoten naar het Mexiaans restaurant Xico gegaan om huisgenoot Izabel haar verjaardag te vieren. Eerst hadden we daar gegeten en na 22.00 uur werd het restaurant omgebouwd tot nachtclub. Om 00.00 uur hebben we uiteraard Izabel haar verjaardag gevierd omdat ze echt jarig was op de 6de. Om 1.00 uur was ik weer thuis waar ik erg blij mee was want ik was echt heel moe.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.