Dries rijdt paard!

Erewhon, 23.01.2017

Hoi hoi hoi,

Ik had een lang verslag klaar, maar dan klikte ik per ongeluk op wat knoppen en alles was weg dus volgt een samenvatting. De 10 dagen op Erewhon station, home of the working horse is een maand geworden. Daardoor was het de laatste tijd wat stil, ik had geen contact net de buitenwereld. Wat een super ervaring! Adembenemende landschappen en super leuke mensen leren kennen. We hielpen vooral met de haveroogst en schilderwerken. Ik ben tegenwoordig een expert in daken van schuren en garages

schilderen. Het haveroogst proces bestond uit 2 delen. Eerst maaide en bundelde de tractor de haver. Wij moesten een soort van tipi maken met 8 bundels zodat de haver kon drogen. Deel 2 bestond eruit de bundels met een riek op een camion te zwieren. Dan gingen de bundels in de chaff cutter en kwam er chaff in grote juttenzakken voor de paarden. We hadden 275 zakken van de eerste akker. De tweede akker deden we slechts deel 1, deel 2 is voor binnen 2 weken. Maar zonder boer Dries deze keer.
In onze vrije tijd deden we verschillende wandelingen in de ongeving. We gingen ook reglmatig voor een plonsje in de plaatselijke rivier,

onwaarschijnlijk koud! Het water komt rechtstreeks van een gletsjer.
En uiteraard mijn eerste keer ooit op een paard! Viel beter mee dan gedacht, het waren brave paardjes. Alleen van galop ben ik geen fan, dat gaat me te snel.
De eigenaars zijn een week weg en nu ga ik terug naar daar om wat rond te trekken. Tot de volgende!

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.