Dries in het hostel

Rotorua, 15.10.2016

Hello again beste blogertjes!
Ik ben nu een week aan het werk in het hostel 'crash palace' en het is super. Toen ik vorige week arriveerde, werd ik onthaald door een vriendelijke Nederlander die hier al 10 maanden verblijft. Ik kreeg een bed toegewezen samen met 7 andere in de staffroom. Ik had nog maar mijn bed gemaakt en ik werd al aan het werk gezet. De zomer begint dus elke vrijdag is er een gratis bbq voor alle gasten. Ik werd aan het vlees gezet door mijn geweldige bbq skills. Het hostel zat bijna helemaal vol waardoor er best veel vlees gebakken moest worden. Daarna samen met de staff gegeten, de sfeer zal er al direct in. De dag erna de stad wat verkend, niets bijzonder. 'S avonds was het afscheid van mijn voorgangster en zijn we met de staff weggeweest. Zondag een wandeling gemaakt naar de redwoods. Een prachtige omgeving! Eerst wandel je door de echte redwoods, gigantische rode bomen daarna waan je je precies in de jungle. Echt de moeite! De dagen erna niet zoveel gedaan, wat rondgehangen met een Engels koppel dat hier ook werkt, 2 super mensen. Donderdag naar de polynesian spa geweest. Daar kan je in 8 warmwater baden die allemaal geothermisch zijn verwarmd. Het probleem hier is dat ze vaak te warm worden (tot 120 graden). Er zitten gezonde mineralen in sommige Pools die goed zijn voor de spieren. Vandaag is het zondag 23 oktober, mijn vrije dag en gaan we hobbiton bezoeken.
Ondanks dat het lijkt of ik niet veel gedaan heb, amuseer ik me hier te pletter. Het weer wordt steeds beter, goed gezelschap en nog veel activiteiten op het programma. Volgende keer ben ik er weer met

meer weer!

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.