Happy birthday to me!

07/22/2017

Daar ben ik weer, maar nu een jaartje ouder en wijzer... 21 jaar alweer, holy wat gaat de tijd toch snel. Vorige week zondag was mijn verjaardag. Voor het eerst een verjaardag terwijl ik niet thuis ben, en zonder de visite. Maar toch heb ik een leuke verjaardag gehad! Normaal word je verwend op je verjaardag, nu moest ik het zelf doen. Lekker uitslapen, series kijken, daarna een ontbijtje met mini broodjes, een gekookt eitje, verse jus, aardbeien en zalm, mmmh. Gelukkig was het weer goed, dus ik heb daarna lekker in de tuin gezeten, series gekeken en een boekje gelezen. En een ding hoort gewoon op je verjaardag: taart eten. Ik ben naar Claremont shoppingcentrum geweest, en ik heb daar een tentje gezocht met chocoladetaart. En, die heb ik gevonden hoor. Ik heb een super groot stuk chocolate mud cake gegeten. Daarna ben ik weer naar huis gegaan en heb ik gefacetimed met Stan, Bram, pap en mam, de oma's en Geert en Jose. Gezellig gezellig! En 's avonds heb ik lekker pizza gegeten met garnalen en zalm. Mijn 21e verjaardag was anders dan anders, maar ik heb zeker een goede dag gehad!

Ook het lab moest mijn verjaardag ook een beetje gevierd worden. Ik moest natuurlijk wel op taart trakteren. Maandagavond heb ik in de hele avond in de keuken doorgebracht om appelplaatkoek en een bosvruchtencake te maken. Al zeg ik het zelf, de taarten waren er goed gelukt, en de anderen vonden mijn taarten en de stroopwafels ook erg lekker. Pauline wilde zelfs al pakketten met stroopwafels laten overvliegen vanuit Nederland. Gelukkig voor Pauline komt Bram hier nog heen, en hopelijk heeft hij nog wat plek vrij in zijn

koffer.
Mijn blogs worden ondertussen wel een beetje saai, want ik was ook deze twee weken weer veel op het lab te vinden. De proef met de muizen en chemotherapie is afgelopen, dus nu moet ik hard aan de slag om alle data te verwerken. Ik ben al halverwege, dus dat moet vast goed komen. Daarnaast ben ik nog steeds druk bezig experimenten voor mijn andere project en het schrijven van mijn report. Vanaf nu heb ik namelijk nog maar 2 weken om alles af te ronden, spannend hoor. Gisteren had ik een gesprek met Joost over mijn report, en hij zei dat het er goed uit zag en dat ik goede data had. Altijd fijn om te horen, zeker als van je supervisor afkomt.

En wat heb ik verder nu nog op de planning?
Waar ik echt super erg naar uitkijk is donderdag, want dan komt Bram in Perth. Yes, eindelijk! Ik probeer nu dus ook zo veel mogelijk af te ronden voor donderdag, zodat ik ook nog tijd heb om leuke dingen met hem te doen. Het weekend gaan we waarschijnlijk leuke dingen doen, maar de rest van de week zal ik overdag (waarschijnlijk) toch gewoon op het lab moeten zijn.

Ik vind het wel een raar idee dat dit het laatste weekend in Perth is dat ik alleen ben. De tijd na mijn vakantie is zo snel voorbij gegaan. Ik zit zelfs over 2 weken al in Melbourne.
Zoals ze zeggen; time flies when you're having fun!
(Of als je het druk hebt haha)

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.