Het eerste weekend

Perth, 04/09/2017

Na twee vluchten van totaal zo'n 20 uur, ben ik zaterdag om 13:00 uur aangekomen in Perth. Gelukkig liep alles daarna vrij vlot, waardoor ik al voor 15:00 uur op mijn kamer was. Ik had al gemaild met Kane, mijn toen nog toekomstige huisgenoot, maar nu kon ik hem en zijn vriendin Tash in het echt ontmoeten. Volgens mij zijn het erg aardige huisgenoten! Ze hebben mij een korte rondleiding gegeven door het huis, maar daarna moesten ze al gaan.

De kamer die ik heb is erg ruim, met een super mooi hoog plafond. De kamer is alleen niet echt heel schoon, dus heeft later die avond een flinke schoonmaakbeurt gekregen. Ik ben eerst mijn koffer gaan uitpakken, en het was wel echt een verrassing wat ik daar allemaal in vond. Mijn ouders hebben familie en vrienden allemaal een stukje laten schrijven en daar hebben ze een mooi boek van gemaakt. Super leuk om alles te lezen! En ook mijn vriendinnen hebben stiekem fotoslingers in mijn koffer gestopt, die ondertussen al op mijn kamer hangen.

Later die avond ben ik met Tash naar de 'duurdere' supermarkt geweest, omdat de goedkopere al gesloten was. Aan de prijzen moest ik wel even wennen zeg, je betaalt hier snel al 8 dollar voor een klein doosje muesli en ook groente en fruit zijn niet goedkoop. Maar goed, daar zal ik wel even aan moeten wennen.
Daarna hebben we met z'n drieën gegeten; vegan lasagne. Smaakt best goed hoor!
De rest van de avond heb ik schoongemaakt en een beetje tv gekeken op mijn laptop. Slapen kon ik pas rond 1 uur 's nachts, maar de volgende ochtend heb ik wel kunnen uitslapen tot half 10. Hopelijk heb ik geen erge jetlag.

Zondag ochtend ben ik begonnen met een ontbijtje in de zon. Lekker wakker worden hoor! Daarna ben ik op de fiets naar de supermarkt 'Coles' geweest, om de grote boodschappen in huis te halen. Het is nog wel wennen om aan de andere kant van de weg/stoep te fietsen. En is het hier ook normaal om tijdens het fietsen een hele sexy helm (not) te dragen haha.
's Middags ben ik naar het strand gefietst, daar heb ik even lekker in mijn bikini op het strand kunnen genieten van de zon. Op de terugweg ben ik langs het strand naar huis gefietst.

Het was een goed eerste weekend in Perth, maar ik kijk nu uit om morgen te gaan beginnen met de stage!

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.