Brrrrrr...

02/09/2017

Vandaag hebben we wederom een rustig dagje gehad. Lekker lang uitgeslapen en maar weer gaan lopen, dit keer iets doelgerichter. Eerst even 'ontbijten' om de hoek en vervolgens op naar de top van de Pêtrin, een heuvel op 327 m hoogte, in luxe vervoerd door middel van een kabelbaan.

Vanaf de top is echt een prachtig uitzicht te zien maar het was jammer dat het nogal mistig was. Ik kan me voorstellen dat het hier in de lente/zomer echt super is. Je kan er ook heel leuk wandelen en we zijn gezellig op ons gemakje naar beneden gewandeld. Vervolgens weer even opgewarmd met een warm chocomelkje en toen ook nog even op zoek gegaan naar de John Lennon Wall. Hier hadden we wederom hoge verwachtingen van

aangezien ik het van tevoren had gegoogled en allemaal indrukwekkende foto's vond, maar het viel ook een beetje tegen. Nu achteraf in de hotelkamer snappen we onze teleurstelling. Door al die verschillende foto's op Google leek het alsof het een grote lange muur was, maar het is dus één van de muren in Praag waar iedereen graffitikunst mag achterlaten, met als gevolg dat bij elk bezoek de muur er weer anders uitziet, vandáárrrr. Een goede les om in het vervolg ons van tevoren iets beter in te lezen.

We hebben nog even wat rondgelopen en zitten nu weer even in het hotel om op te warmen. Het is zóóó koud! Voor vandaag werd eigenlijk -8 graden voorspeld. Dat is het gelukkig niet maar zo voelt het wel! Hopelijk wordt het vanaf nu alleen maar beter...

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.