De vlucht naar Hong Kong

Hong Kong Airport, 10/02/2017

Zăoshang hăo,

Oftewel; goedemorgen!
Ik ben nu over de helft. Elf uurtjes gevlogen! Nog negen te gaan!

De geur van Aziatisch fastfood eten komt me overal tegemoet, maar mijn maag weet niet meer of het nou avond, nacht of dag is. Alles ruikt lekker en tegelijkertijd is alles teveel hahahahaa. Jetlag?

Goed, laat ik maar beginnen bij het begin.
Aangezien ik zaterdag al mijn paniek / stress / mental breakdown al heb gehad, ging het na een ietwat emotioneel afscheid helemaal soepeltjes op Schiphol. Hoe fijn! Het personeel was aardig en Evelyn en ik waren beide lekker goed gehumeurd! Lovely!

We zaten naast een gezellige buurvrouw (Judith) die voor 6 tot 9 maanden au pair in Sydney gaat zijn. In die tijd gaat ze ook rondreizen. Backpacken wilde ze het niet meer noemen want ze was >40jaar + een koffer op wieltjes haha!

Aan het einde van de vlucht was het zo mistig en met turbulentie dat we een doorstart moesten maken en een rondje van de zaak kregen. Het voordeel: heel wat mooie kiekjes!!

Wat er niet te zien is op die kiekjes zijn de overgevende mensen op de achtergrond en de (volgens Evelyn) zure lucht die zich verspreide. Gelukkig kan ik prima tegen kotsgeuren (en had ik stiekem een lichtjes verstopte neus) :-P

Het vliegveld is ruim, groot... rustig? Maar ook makkelijk om in te verdwalen. Na drie keer de weg gevraagd te hebben vonden we security voor de check en konden we met de trap naar boven.

Het enige wat ons rest is onszelf 4 uurtjes wakker houden voordat we weer vliegen.

Toedelsssss schatjes!!

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.