Australian Open, laatste keer

Melbourne, 24.01.2020

Het wordt een beetje eentonig, maar ook vandaag staat er weer tennis op het programma. De kaartjes hebben we maanden geleden al gekocht, omdat we toch echt graag Kiki live wilden zien. Dat is inmiddels gelukt, maar nog een dagje extra tennis kijken is voor ons geen straf. Dus lopen we weer via hetzelfde paadje naar de Melbourne tennis courts. Inmiddels weten we de weg op het terrein en staat er als eerst een heren enkelpartij op het programma. Een super mooie pot. Ondanks veel spannende rally’s en games wint Schwartzman hier in drie sets van Lajovic. Daarna zien we de dames Alexandrova en Kvitova het tegen elkaar opnemen. Ook weer mooi tennis, maar helaas maar van één kant. Kvitova wint binnen een uur de partij met 6-1 6-2. Gelukkig hebben we als afsluiter nog een super spannende dames enkelpartij waar Keys het op mag nemen tegen de Griekse

Sakkari. Al vanaf het moment dat de dames de baan op komen lopen barst het stadion los, want er blijken super veel Griekse supporters te zijn. Het lijkt net of we bij een voetbalwedstrijd aan het kijken zijn, de sfeer zit er goed in. En het werkt, want Sakkari die op papier minder sterk is dan Keys wint de wedstrijd. Een heerlijke laatste partij van dit geweldige toernooi. Zo bijzonder om ook deze vierde grand slam mee te mogen maken. En ook deze dag is weer voorbij gevlogen. We kijken nog bij een paar andere baantjes en lopen dan lekker naar huis. Hier eten we een hapje en doen we de rest van de avond niet zoveel meer.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.