Back to Platts

Plattsburgh, 01.26.2019

Na een leuke (en drukke) kerstvakantie zit ik weer in Plattsburgh. De reis hierheen was bijna net zo stressvol als de vorige keer. Deze keer ging ik via Amsterdam naar Montreal, daar heb ik vanochtend een trein genomen naar Plattsburgh. Het was een lange vlucht met veel vertraging dus ik ben blij dat ik er eindelijk ben. Ik heb overnacht in een hotel in Montreal

Ik heb een nieuwe roommate, ze komt uit Pakistan en ze is heel aardig. Mijn oude roommate was de laatste week voor ik vertrok ineens verdwenen zonder iets te zeggen. Ik vond dit erg raar maar dit is kennelijk iets wat mensen uit Long-Island vaker doen dus wie boeit het. Het is wel indrukwekkend hoe mijn suite is leeggelopen. In de kamer tegenover mij is een meisje weggegaan. Er is daar een nieuw persoon gekomen. De meisjes naast me die supergoed bevriend waren hebben ruzie en eentje is vertrokken naar een andere kamer. Ik kreeg later pas te horen dat Abby, het andere meisje, afgevallen is omdat haar cijfers te laag waren. Jammer, ze was wel aardig.

Ik vind het ook erg jammer dat veel van

mijn vrienden het tweede semester niet terugkomen. Aan het eind van het vorige semester hebben we het nog leuk gehad met zijn allen. Jana ging weg en we hadden een surprise afscheidsfeestje voor haar gepland. We hadden bier en zaten met zijn allen in de kamer van iemand gewoon gezellig te zijn. Daarna gingen we met zijn allen naar Retro, de 18+ club in Plattsburgh. Het was superleeg aangezien de meeste mensen al vertrokken waren, maar ze hadden wel een mechanische stier in de zaal gezet om de ruimte op te vullen, er werd dus niet geklaagd.

De laatste dag voor iedereen wegging zijn we nog uit eten geweest in het Nepalese restaurant. Jana en ik zaten daar met ons eten wat een pittigheid had van 3/10 terwijl onze vrienden op een 8 zaten. Confronterend, maar niet erg verder want het was erg lekker. Toen we eenmaal met het vliegtuig terug gingen was het afscheid nemen. Dit was erg verdrietig want wanneer ga ik naar Albanie of naar Pakistan om iemand nog op te zoeken?

dit was allemaal ruim een maand geleden, nu zit ik weer in Plattsburgh voor een nieuw semester, nieuwe roommate, nieuwe lessen en docenten, en hopelijk meer nieuwe vrienden en leuke dingen.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.