Laatste dag op Bali

11.04.2016

Ons laatste dagje Bali zit er bijna weer op. Om 12 uur moesten we van de hotelkamer en konden we de koffers bij de receptie neer zetten.
Vanmorgen na het ontbijt zijn we even naar het strand gegaan, ik wilde even echt zwemmen in de zee. Maar echt zwemmen doe je niet, je dobbert maar wat in ondiep water. Wil je echt in diep water zwemmen dan moet je echt heel ver de zee in. Golven zijn er vrijwel niet, de golfbrekers doen hun werk blijkbaar goed. Verder was het veel te heet aan het strand dus maar weer terug naar het hotel. Tot 12 uur daar gezeten. Daarna even geshopt voor het thuisfront en nog even gezwommen. Om 16 uur een heerlijke massage gehad, dit keer ging Ben ook mee. Ze zaten boven op ons, trokken aan onze tenen, knepen in je nek en ze als ze iets gedaan hadden gaven ze een klap! Een heel andere massage dan de vorige maar wel weer een hele ervaring.
Na het diner hebben we ons maar om gekleed want om 20 uur vertrokken we richting vliegveld. Het is stikheet op het vliegveld en we moeten dus nog wachten tot 00.05 uur. Tijd genoeg voor dit verhaaltje dus.
Nu weer thuis, de reis is goed verlopen. Het eerste deel tot Dubai duurde ongeveer 9 uur. Op Dubai 3 uur overbruggen, maar dat gaat snel want voordat je eenmaal door alle controles heen bent, is de tijd al een heel eind verder. Het 2e deel van de vlucht duurde ongeveer 6 uur. Eten, slapen en af en toe een filmpje, zo kom je de tijd wel door. Op schiphol extra controles van de paspoorten maar gelukkig konden we redelijk snel door.
Einde van een heerlijke vakantie Java en Bali!

Deze persoon is op reis met Shoestring. Wil je ook zo’n toffe reis maken,klik dan hier >

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.