#1 Reisdagboek app

Leg elk detail van je avontuur vast in een persoonlijk reisdagboek, deel je unieke avonturen met vrienden en familie en maak van je herinneringen prachtige geprinte boeken.

Begin gratis jouw eerste dagboek
hero image
Bekend van
Travel Diaries - National Geographic Logo
Travel Diaries - Emerce Logo
Travel Diaries - Boston Logo
Travel Diaries - Metro Logo
Travel Diaries - Volkskrant Logo

Vertel je verhaal

Via de online editor, die zo vormgegeven is dat het lijkt alsof je in een echt boek werkt, voeg je verhalen toe aan je dagboek. Kies uit talloze fonts en stijlen om je reisdagboek helemaal op te maken in je eigen smaak.

Lees meer

Kies lay-outs per pagina

Na het toevoegen van een tekst (of meerdere teksten) kun je het dagboek verder gaan opmaken door lay-outs te kiezen. Plaats deze op de gewenste pagina en vul de grijze vlakken met foto’s, kaarten of een plakvak.

Lees meer

Voeg foto’s en kaarten toe

Bij een reisverhaal horen natuurlijk foto’s en kaarten. Klik op een grijs vlak en voeg een afbeelding, foto of kaart toe. Je kunt pins op de kaart plaatsen om je locatie aan te duiden of zelfs een hele reisroute aangeven.

Lees meer

Deel je dagboek

Hou je dagboek privé of deel het met de wereld. Je kiest zelf welke hoofdstukken je wil delen met vrienden en familie. Deze worden vervolgens automatisch omgezet in een mooie online reisblog.

Lees meer

Is je dagboek klaar?

Bestel een prachtig gedrukt boek met slechts één druk op de knop.

  • Hardcover & softcover
  • 2 formaten: A4 en A5
  • (Luxe) mat & hoogglans papier
  • Van 24 tot 298 pagina’s
Travel Diaries - Divider

Wat onze klanten zeggen

Prachtige editor

Een super leuke manier om mijn reisverhalen te delen met thuisblijvers. Maar vooral leuk dat je aan het einde je eigen boek in je handen hebt!

Claudia van Dongen

Makkelijk in gebruik

De applicatie is eenvoudig te bedienen en de illusie dat je in een echt dagboek schrijft werkt prettig. Ik gebruik Travel Diaries heel graag.

Dick Zuilekom

Gewoon geweldig

Vroeger maakte ik altijd fotoboeken, maar nu ik Travel Diaries heb ontdekt is dat verleden tijd! De combinatie van foto's en verhalen is uniek.

Ingrid & familie

Begin vandaag nog!

Waar wacht je nog op? Leg je avonturen vast in een digitaal dagboek dat je kan delen met vrienden en familie. Wissel op elk moment tussen verschillende apparaten. Ga aan de slag in onze online applicatie.