Maak je eigen reisblog

Heb je altijd al gedroomd van een eigen reisblog? Travel Diaries maakt het makkelijk. Deel je avonturen met vrienden, familie en mede-avonturiers, om een passie voor avontuur bij anderen op te wekken en je herinneringen levenslang te bewaren.

4.9 product:inTheAppStore
4.9
in de App Store
+200.000 product:usersWorldwide
+200.000
wereldwijde gebruikers
+15.000 product:printedBooks
+15.000
boeken geprint
Start jouw reisblog
arrow down

Maak een reisblog van jouw avonturen

• check
    Voeg gemakkelijk verhalen toe aan je blog met onze online editor of app, met onbeperkte data-opslag.
  • check
    Schrijf jouw verhalen, verdeel ze per hoofdstuk en wordt uitgelicht in onze reisgemeenschap.
  • check
    Maak je reisblog nog mooier met foto’s en kaarten..
list-image
print

Deel je reis in realtime zonder poespas!

Je hoeft geen nieuwe technologie of platform te leren gebruiken: onze editor is ontworpen zodat het net lijkt alsof je aan een echt dagboek werkt, maar dan op je scherm. Jij bepaalt of je het met je vrienden en familie deelt, of helemaal privé houdt. Zodra je een hoofdstuk deelt, zetten wij het om in een blog! Geen configuratie of setup nodig.

Je kunt je dagboek delen terwijl je bepaalde hoofdstukken privé houdt, of hem in zijn geheel beveiligen met een pincode. Je kunt hem ook via e-mail, Facebook of Twitter delen, of door simpelweg de link te delen met je volgers!

print

Jouw reisblog uitgeprint als dagboek

Met maar één klik wordt jouw blog geprint als prachtig boek!

Maak van jouw onvergetelijke herinneringen aandenkens die je echt vast kunt houden! Print een prachtig fotoboek van jouw reis met de Travel Diaries App. Herbeleef ieder moment, vanaf de pittoreske landschappen tot aan de spannende avonturen, in geweldig detail en precies zoals je het voor je ziet.

product:createYourOnlineTravelBlog

Waarom je voor Travel Diaries kiest?

• icon

Schakel eenvoudig tussen apparaten

Werk online in onze webeditor op alle computers en tablets, of download onze mobiele app voor iOS en Android in de app stores. Je kunt op elk moment tussen apparaten schakelen.

• icon

Je werk veilig opgeslagen

Al je dagboeken met verhalen, foto's en routekaarten worden veilig opgeslagen in de cloud. We bewaken het voor je en zorgen dat je er altijd bij kan.

• icon

Werk direct online

Je hoeft geen grote programma’s te downloaden of je zorgen te maken over installatie of setup. Log simpelweg in op Travel Diaries en werk online aan je blog, waar je ook bent!

Start nu jouw eigen reisdagboek

Leg je avonturen vast in een digitaal dagboek dat kan delen met vrienden en familie, en bestel het als een prachtig gedrukt boek wanneer je klaar bent. Maak een account aan en ga direct aan de slag in onze online web-applicatie of mobiele app.