We spelen een spel vanavond!

Ndola, NLA, Zambia, 03/21/2017

Hupsa, klaar om onszelf te verbeteren! Eerst nog naar de scholen! Vandaag hebben we vooral rond wiskunde gewerkt. Het laatste half uur, voordat de kinderen naar buiten mochten, hebben we vooral rond wiskunde gewerkt. De kinderen speelden hiervoor allemaal spelletjes. Het eerste spelletje was zoals bikkelen. Hier spelen ze dat met stenen van buiten wanneer alle stenen uit de cirkel lagen, mochten ze deze er één voor één terug inleggen. Maar, dit was niet zonder gevaar, want ze moesten een andere steen in de lucht gooien en tegelijkertijd ook nog eens tellen hoeveel stenen ze er telkens terug in kregen. Het volgende spelletje is dan weer zonder materiaal maar wel met handen van een heleboel kinderen. Ze zingen een liedje en tikken ondertussen op de handen. Als laatste was er nog een race met voorwerpen. De kinderen stonden in 2 rijen achter elkaar. Wanneer juf Sandra start zei, mochten ze de voorwerpen één voor één doorgeven naar achteren. Wanneer ze dan stop zei, moesten de kinderen de doos die achteraan stond naar haar brengen en moesten ze per groep tellen hoeveel voorwerpen ze erin hadden. De groep met de meeste voorwerpen was dan gewonnen.

Maar dan, dan start er een nieuw avontuur! Er gaat een nieuwe wereld voor ons open! Wauwie! Je denkt waarschijnlijk wat heeft ze nu weer voor! Wel, Saskia en ik zijn samen gaan lopen! Jawel, je leest het goed! Wij hebben aan sport gedaan! En, en, en, we gaan dat meer doen! Juppaaa, lang leven ons! Dat verdient toch wel een speekselduimpje! Of misschien toch niet want wie weet hebben we dan te weinig speeksel voor als we aan het lopen zijn!

Omdat we dan zo flink zijn gaan lopen, hebben we onszelf beloond met een film op groot scherm en een beetje popcorn. Haha, waarom gaan we eigenlijk lopen? Jawel, morgen gaan we opnieuw om die popcorn eraf te lopen :D

Reactions

Pauhou's adventure in Zambia

18 januari 2017 Tot 03 juni 2017

Chapters

Blog

Follow Travel Diaries

Travel Diaries op Facebook Travel Diaries op Twitter Travel Diaries op Pinterest Travel Diaries op Instagram

Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.