Chillen!

Ndola, NLA, Zambia, 02/25/2017

The next day! Zaterdag. De eerste dag van de vakantie. Neen toch niet! We hebben weer eens de was en plas gedaan. Met een werkende wasmachine gaat dat wel een pak sneller! Jippie! Lang leven een wasmachine :) Frisse lakens en frisse kleren! Toppie! :) Na veel wassen, stelde de mams voor om te bellen. Ik wilde graag in de ochtend bellen, maar dan kon ze niet, bla bla bla. Uiteindelijk was iedereen van de familie bij ons thuis omdat het feest was voor de paps en Ewi zijn verjaardag! Wat een fijne verrassing! Tegen iedereen dag zeggen, wauw echt fijn om iedereen nog eens te zien! In de avond zijn we terug iets gaan eten met Jay. Deze keer was het in de Nando’s. Hier at ik een lekkere kip die medium spicy was! lekkeeer! Volgens mij zit er toch iets Indisch in mij! :) Want de andere meisjes hadden ook medium genomen, maar hun mond stond in brand! Haha, zie je me binnenkort al rondlopen in een Indisch kleed, Indisch eten?

Op naar de winkel! Samen met Saskia ben ik naar de winkel geweest. Toen we in de winkel waren, kregen we telefoon van Jez. Hij nodigde ons uit om mee naar een meer te gaan. Het enige probleem was dat er maar 2 extra plaatsen in de auto waren. Omdat Saskia en ik nog in de winkel waren, zijn Sylvie en Meghanne mee geweest. Omdat vriendin en ik dan alleen waren, hebben we ervan geprofiteerd en een groot feest gehouden! We hebben al onze vrienden laten komen. Hahah nee mopje! We hebben een wijntje gedronken, ons aan het zwembad gelegd en genoten van onze zondag! Haaaaaa, zalig!

Reactions

Pauhou's adventure in Zambia

18 januari 2017 Tot 03 juni 2017

Chapters

Blog

Follow Travel Diaries

Travel Diaries op Facebook Travel Diaries op Twitter Travel Diaries op Pinterest Travel Diaries op Instagram

Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.