De Blues avond

Whitetail Pub in Westville, 03/03/2017

Anne-Marie en ik waren uitgenodigd voor een blues avond in de Whitetail pub in Westville. Daar kwam Curtis Salgado met zijn band optreden. We konden wel een avondje uit gebruiken, dus ja, we gingen. Kaartjes zouden voor ons klaarliggen bij de ingang. Er waren niet genoeg zitplaatsen voor iedereen, dus we moesten op tijd komen als we wilde zitten.

Nou, op tijd waren we. Om negen uur zou het beginnen en om half acht stonden wij al op de parkeerplaats van de pub te koekeloeren. Die zitplaats zal zo wel lukken. Om de tijd te doden gaf Anne-Marie een tour door Westville, daar waren we maar liefst tien minuten mee kwijt. Toen kwamen we langs de slijterij, dat leek ons niet zo'n slecht idee om daar wat tijd door te brengen. De eigenaar was erg vriendelijk en gaf ons graag advies. Ze had een rosè open staan om te proeven. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Anne-Marie zei meer een liefhebber te zijn van rode wijn. Zo kwamen we bij een fles uit die in het rek stond van aanbevolen wijnen. Even vragen wat voor soort wijn het was en daar vloog de volgende kurk van de fles. Wil je weten hoe iets smaakt, dan moet je toch even testen. Het is dat we met de auto waren, anders hadden we er nog wel een paar getest. Na een paar flessen gekocht te hebben, gingen we maar weer terug naar de pub. Het was ondertussen acht uur. Er stonden nu in elk geval auto's op de parkeerplaats

Wij naar binnen gegaan, gaan zitten en een drankje gehaald. Deze pub was niet echt onze stijl. Overal hingen hertenkoppen die aan de muur. Keek je omhoog dan zag je nog twee beren en een wolf aan het plafond hangen. Het bleken de trofeeën van de eigenaren te zijn.
Ik was in elk geval zeker de jongste daar. Bij binnenkomst vroegen ze Anne-Marie ook of ze met haar dochter op stap was. Zodra het optreden begon, stroomde de dansvloer vol met midlifecrisers die compleet los gingen. De band was zeker goed en was leuk om een keer naar de luisteren. Om tien uur hadden we het wel gezien en zijn we weer gegaan. Anne-Marie is naar ome Toon gegaan en ik ben doorgereden naar Little Harbour waar Amy dolblij stond te wachten. Haar eerste avond alleen in het huis had ze overleefd.

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.