Dag 46: Tegenvaller

Grand Hotel Excelsior, 13.10.2018

Dag 46.
Vandaag ochtend portier dienst. Speciaal aangevraagd omdat vanavond bootfeest om 6 uur heb. Ze hadden me nog gevraagd of ik niet middagdienst kon werken maar heb gezecht dat ik dat helaas niet kan deze keer. Alhoewel het weer echt vresenlijk is. Sochtends door de stromende regen met men parapulu naar werk gegaan maar nog steeds doorweekt aangekomen.
Veel gedaan deze shift. Bagage van een groep kwam aan rond uur of 10. Deze allemaal in men eentje getaged en naar de kamer gebracht. Waren wel 50 kamers en bijna elke kamer wel 2 of 3 stuks bagege dus was een hoop. Collega's waren weer erg blij met me en ik was eindelijk op gedroogd van de regen maar nu was ik doorweekt van het zweet. Nog een half uurtje overgewerkt en toen op naar huis.
Smiddags hellaas het bericht gekregen dat het bootfeest niet door zou gaan deze avond. Helaas maar ook wel begrijpenlijk dacht ik toen.
Eenmaal savonds was het prima weer. Af en toe een klein spatje maar bootfeest had wat mij betreft zeker door kunnen gaan. Maar was al afgeblazen dus dan maar met de hele beestenbende richting paceville. Gezellig avond gehad met jongens die ik afgelopen onderdag heb ontmoet. Huisgenoten waren 2 clubs verder en ik was met Melle een beetje overal. Uiteindelijk in een Iris Pub terrecht gekomen waar een jongen met het syndroom van down stond te zingen. Iedereen was aandachtig aan het luisten maar wij kwamen binnen en gaven hem direct een waanzinnig applaus. Binnen 2 seconde was het hele pub aan het klappen en juichen voor de jongen. Moeder van de jonge begon te huilen en we hebben de dag van zen leven bezorgd aan die mooie vent. Weer een goede daad verricht.
Uiteindelijk genoeg van alles gehad en richting huis gelopen. Nog even een pizzapunt gehaald om deze tijdes het lopen naar binnen te werken. En zoals je wel raad lag men bed die nacht weer fenomenaal lekker.

Stage Malta

chapters

Latest blog from
Travel Diaries

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.