Dag 143: Winterslaap 1.0

Sliema, 08.01.2019

Dag 143.
Afgelopen nacht voor het eerst in een lange tijd weer een normale nacht geslapen dus heb het er maar effe van genomen. Een halve lang dag was ik in dromenland. Wel 12 uur lang, twas blijkbaar effe nodig.
Tegen het middag uur wakker geworden en rustig aan gedaan.
Contact met het thuisfront gehad om elkaar even bij te praten maar zo druk beide dat we een tijd hadden afgesproken maar beide geen tijd meer hadden om t moment zelf... Drukke levens ook.
De rest van de middag aan school gewerkt en gekeken wat ik met de komende dagen met Bart kan doen wanneer hij hier over is. Savonds eten gekookt en daarna kwam Melle effe een bakje koffie doen. Of eigenlijk kwam Melle voor werkoverleg. Schoolopdrachten begrijp je beter als je er vanuit 2 kanten naar kijkt dus regelmatig hebben we het over de opdrachten hoe de ander het heeft aangepakt.
Even geprobeert een uurtje me ogen dicht te doen maar tevergeefs. Afgelopen nacht al zoveel geslapen dat men slaap op is dus geen oog dicht gedaan. Toch maar even gechilled op men bed zodat tot rust kon komen voor een uurtje. Toen spullen bij elkaar gepakt en weer naar een nachtdienstje. Hopenlijk een van de laatste nachten maar vrees van niet.

Stage Malta

chapters

Latest blog from
Travel Diaries

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.