Dag 1: Vertrek

Eindhoven - Sliema, 08/25/2018

Dag 1:
Het avontuur gaat dan echt van start. Ik ga 5 maanden lang stage lopen in Malta. Een stap die ik als je het me een jaar geleden had gevraagd niet had genomen maar toch nu ben aangegaan. Paps en moeders hebben me weggebracht naar het vliegveld en gedag gezegd. Ik zal ze weer rond december zien. En daar ging ik dan door de douane op naar een avontuur dat ik nooit zal vergeten.
Na een vlucht van een kleine 3 uur aangekomen in het zonnige Malta. In het vliegtuig mijn nieuwe huisgenootjes ontmoet voor de komende 5 maanden. Aangekomen op het vliegveld een taxi geregeld. De eerste tegenvaller van het avontuur. 1 taxi paste niet en ze hadden geen busjes. Dan maar 2 taxi's en ook nog eens extra betalen voor onze bagage. Daar ging de eerste 50 euro van de rekening af...
20 minuten later aangekomen bij het appartement. Kamers onderverdeeld en even bijkomen. Avond eten klaaargemaakt en dit lekker met elkaar opgegeten.
Omdat het zaterdagavond is vond een huisgenootje het wel gezellig om nog een drankje te gaan doen.
Een stukje gelopen over de boulevard en daar ergens een rustig tentje gevonden in de buitenlucht met live muziek en cocktails. Daar gezellig een paar uurtjes gezeten en toen weer richting het appartement om de bedden te gaan testen.


Reactions

Stage Malta

Chapters

Blog

Follow Travel Diaries

Travel Diaries op Facebook Travel Diaries op Twitter Travel Diaries op Pinterest Travel Diaries op Instagram

Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.