Beijing

Beijing - China, 09/02/2017

§ Dag 1: Zaterdag 2 september zijn wij aangekomen in China na een lange vlucht via Parijs. Op het vliegveld hebben wij kennis gemaakt met de groep die bestaat uit 21 mensen.
Het is erg vroeg dus we hebben nog een hele dag te gaan. Eerst gaan we met de hele groep eten in een restaurant in de buurt van het hotel. Wij krijgen typische Chinese gerechten aan een tafel met een rond plateau wat je kan ronddraaien. Later op de middag gaan we met de hele groep naar de Tempel van de Hemel.
§ Dag 2: Zondag vroeg zijn we naar de Chinese muur gegaan. Het was een lang stuk omhoog lopen, maar het uitzicht was erg mooi. Wij konden een heel eind over de muur wandelen, en gelukkig was het erg rustig. Nadat wij onderaan de Chinese muur bij de Subway een broodje gegeten hebben gaan we 's middags naar het zomerpaleis.


§ Dag 3 en 4: Op dag 3 zijn wij naar het Plein van de Hemelse Vrede geweest. De verboden stad gesloten. Later op de dag zijn we gaan shoppen in Beijing en 's avonds hebben we over de nachtmarkt gelopen, wat erg druk en warm was. Op de markt hebben Diego en ik schorpioenen gegeten en wat souvenirs gekocht. Dag 4 zijn we wezen fietsen in Beijing. Dit was een erg mooie ervaring. Wij zagen het dagelijkse leven van de mensen in China. Ook hebben wij met de groep gegeten bij lokalen in huis. Er werd tijdens de fietstocht veel over de stad en de hutongs verteld. Na de fietstocht hebben wij met zijn tweeën een taxi naar het hotel terug genomen en hebben wij een massage genomen. 's Avonds wilden wij graag weer naar het centrum en probeerde een taxi aan te houden. Toen dit niet lukte zijn wij door de medewerker van de bushalte (die alleen Chinees praat)de goede bus in gestuurd en zo uiteindelijk in het centrum uit gekomen.

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.