Dag 1: Amsterdam - Delhi

Delhi, India, 07/23/2016

Vanmorgen om 07:45 naar Schiphol gebracht door Jeron, waardoor we gelukkig op tijd op Schiphol waren. Want het was heel erg druk op Schiphol! Hele lange rijen overal.

In de gate kennis gemaakt met onze groepsgenoten en daarna vrij snel al het vliegtuig in richting Istanbul, waar wij een overstap hebben. Junglebook gekeken in het vliegtuig, of naja meer geluisterd (het was namelijk heel donker beeld), en voor dat we het wisten waren we er al. Op het vliegveld van Istanbul moesten we 3 uurtjes wachten. Lekker ijskoffie gedronken en geklets met onze reisgenoten (lijken leuke mensen :))

Daarna inchecken voor onze vlucht naar Delhi. Maar in eens grote paniek om de visums. Welke papieren heb je nodig? Is dit dan goed zo? Paniek!

Gelukkig hadden wij zelf wel de goede papieren bij ons, maar 2 uit onze groep (Marleen en Jolanda) werden écht niet verder gelaten. Na heftige discussies en boze mensen, moesten we ze daar op het vliegveld achterlaten!

In het vliegtuig de Heineken ontvoering gekeken (dit moest van onze behulpzame buurman) en Zootopia. Wat een leuke film is dat zeg! Hardop lachen in het vliegtuig. Vooral om het stukje met hele trage luiaards achter een helpdesk.

Om ongeveer 05:00 uur Indische tijd, kwamen we aan op Delhi!!! Maar helaas nog steeds geen Jolanda en Marleen, stiekem hoopte we dat ze toch in het vliegtuig zaten. Ook hier liep het niet even soepel met de visums en was het vooral erg lang wachten. ze nemen overal goed te tijd voor en controleren echt alles. De bagage was in de tussentijd al geladen en konden we zo van de band meenemen. In de aankomsthal stond onze reisbegeleider, Suryabhan Singh, op ons te wachten en kan de reis door India Rajasthan écht gaan beginnen!! :)

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.