Mount Nebo & Dode zee

mount Nebo, 11.08.2016

Dag 2 van deze mooi reis is aangebroken. Vandaag is de dag dat ik vertrek uit Amman en verder het land ga verkennen. Voordat we op onze volgende slaapplek komen gaan we nog eerst langs Mount Nebo & Dode Zee.

Onze eerste stop zal zijn Mount Nebo een prachtig hoge berg van 1000 meter. Boven op die berg stond een heel mooi gebouw waar de geschiedenis was van dit gebouw, en waarom het zo belangrijk is voor Jordanië.


Na deze mooi stop zijn we verder gereden na de beroemde plek waar je in het water kan zwemmen zonder te verzuipen, of eigenlijk je hoef helemaal niks te doen want je blijft lekker drijven.
Als ik me eigen mening moet geven had ik het eigenlijk heel anders voorgesteld, het was eigenlijk een beetje te toerist achtig. Ik had eigenlijk meer gehoopt op echt Jordaniës. Voordat ik op deze reis ging, kwam ik een dag van te voren achter dat ik geen zwemkleding meer heb, dus ik heb me fantasie gebruik waarom geen sport bh kan toch net goed. Tijdens dit verblijf kan je eigen ook insmeren met modder van de dode, op laten drogen weer een duik nemen in het water (niet letterlijk bedoeld). Door dit te doen krijg je een zachte huid van, Geprobeerd zal wel niet goed genoeg zijn geweest, want ik merkte er niks van. Na een lange middag badderen was het weer tijd om te gaan naar onze volgende slaapplek.

Deze persoon is op reis met Shoestring. Wil je ook zo’n toffe reis maken,klik dan hier >

Latest blog from
Travel Diaries

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.