welcome to Jordanië

Jordanië, 11.06.2016

Mijn reis begon allemaal op een zondag 6 November 2016. Mijn vlucht is redelijk vlug gegaan, helaas had ik een overstap dat is ook gelijk de rede waarom mijn vlucht redelijk is gegaan.

Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Jordanië kwam ik in contact met mijn mede reisgenoten. Het is meestal een verrassing om te zien of je leuke reisgenoten heb, maar gelukkig viel het deze keer mee.

We hadden ons allemaal verzameld en door de paspoort controle gegaan, en ja hoor we zijn allemaal goedgekeurd om een weekje door te brengen in dit bijzondere land. Omdat we best laat aan waren gekomen zijn we gelijk door gereden naar ons hotel. Maar tot mijn verbazing tijdens het uitleg naar het hotel, sprak onze reisleider Nederlands. Ik moet eerlijk bekennen hij sprak nog goed vloeiend ook, kon hem goed verstaan. Eenmaal bij het hotel krijgen we onze kamers, ik heb een kamer voor mezelf geboekt.

Volgende ochtend word ik heerlijk wakker, wel vroeg maar wel uitgeslapen. Na een goed ontbijtje, heb ik me spullen gepakt en verzameld met mijn andere reisgenoten in de lobby. Voor onze eerste dag in Jordanië.

Vandaag staat op de planning Jerash, we zijn ruim een uur onder weg geweest maar het was zeker de moeite waard. Ik had al paar foto's gezien van mijn zus, maar in het echt is het nog veel moeier. Na 1 dag heb ik nog geen spijt dat ik deze reis heb geboekt. Ik heb hier verschillende monumenten gezien, zal hieronder een paar opnoemen.



De eerste zal zijn en dat was echt heel mooi om te zien/horen. Het zuidelijke theater, hier zijn mannen met hun instrumenten aan het spelen. volgende die ik allemaal heb gezien zijn eigenlijke teveel om op te noemen maar alles wat er in Jerash staat, heb ik gezien.

Oja einde van onze wandeling, nou eerder gezegd me eigen wandeling ging ik er alleen erop uit want vindt ik even lekker. Hebben we ons verzameld bij de ingang waar een soort winkeltje zit, daar maken ze heerlijke vruchtensap.

Deze persoon is op reis met Shoestring. Wil je ook zo’n toffe reis maken,klik dan hier >

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.