We are going down under

Leeuwarden, 12/06/2019

Vorig jaar rond deze tijd lag er een pakketje onder de kerstboom. Het woog niks, dus ik verwachtte er niet teveel van. Ik had het mis, want in het doosje vond ik een kangoeroe die vertelde dat we DOWN UNDER gingen. Yes, ook Simon had het op zijn werk voor elkaar gekregen om vrij te krijgen! Sindsdien zijn we aan het plannen en dat is best een uitdaging. Ik ben wat gewend, maar een tripje van drie maanden heb ik niet eerder gepland. Na urenlang sneupen op Pinterest en Instagram, een paar middagjes bij van der Velde, avonden reisboeken lezen in bed en tips van iedereen om ons heen die al eens aan de andere kant van de wereld is geweest ligt er een aardige planning. Het fotootje van de kangoeroe kreeg een mooi plekje op het toilet en hangt daar nog steeds. Bij ieder bezoek worden we herinnerd aan de fantastische reis die ons te wachten staat. Waar het een jaar geleden echt nog heel ver weg leek is het nu ineens over 20 nachtjes zover. De

stress begint al een beetje toe te slaan. De eerste spullen heb ik maar alvast in m'n koffer gepakt, omdat ik vorige week droomde dat ik zonnebrand vergeten was, wat je natuurlijk alleen maar in Nederland kunt kopen. Gelukkig is Simon er om me soms even te bedaren en hebben we dus nog steeds gewoon 20 dagen om de laatste dingetjes te regelen. Daarna begint het grote avontuur en hou ik via deze blog bij wat we allemaal meemaken.

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.