dag 1/2

Amsterdam-Bangkok, 11/12/2017

Eindelijk is het dan zover, ik ga naar Thailand. Eerst met de trein en daarna natuurlijk het vliegtuig. Op Schiphol treft de groep elkaar en gaan gezamenlijk de koffers wegbrengen. Daarna wat eten en op naar de gate. Iedereen is elkaar toch nog een beetje aan het aftasten, is dat wel mijn type of toch een rare.

Wanneer we allemaal aan boord zijn, kunnen we vertrekken. Ik merk al snel dat mijn ogen dichtvallen. Ben wel begonnen aan een film, maar ik word wakker gemaakt dat het eten er is, lekker hoor, vegetarische pasta en blueberry cheesecake. Nou het zit er nog niet in of ik ben weer in slaap, heb eigenlijk heel goed geslapen en we gaan de landing al inzetten.
Dan de overstap van 3 uur is ook zo voorbij, dan de laatste loodjes die duren maar.. natuurlijk niet zoveel geslapen en dan is 6 uur echt lang. Maar we landen om 17.55.

Dan door de douane en eerst allemaal geld wisselen en ff flesje water kopen, wat heb ik een dorst. Dan iedereen bij elkaar en naar de busjes toe, pfff wat een hitte en wat is het nog benauwd op dat tijdstip, dat beloofd wat te gaan worden.

Eigenlijk zijn we snel bij het hotel en gaan we , na de kamerindeling, ik krijg een kamer voor mij alleen, ff opfrissen en dan komt Oleang uitleg geven, zij is onze gids de komende weken.
Dan met zijn allen eten bij een restaurant wat toch incl drinken een
240 TBH kost, omgerekend 6.24 euro is. Morgen maar wat streetfood proberen.

Nog wat door de wijk gelopen op zoek naar een bar voor wat drinken, maar uiteindelijk was ik het zat en ben rond half 12 naar het hotel gegaan.

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.